Referenssit

Kuvituskuva

Wilma Business Coach

Asiakkaallamme avainhenkilön motivaatio oli vähissä hänen koettuaan tulleensa kohdelluksi yrityksen arvojen vastaisesti. Keskusteluyhteys johdon kanssa oli jumissa. Coachauksessa löydettiin keinot lisätä puolin ja toisin ymmärrystä, parantaa vuorovaikutusta ja nostettiin esiin faktiset korjattavat asiat johtamisjärjestelmissä.

Lue lisää
Kuvituskuva

Wilma Strategy Scan

Asiakkaanamme oli valmistavan teollisuuden yritys, jonka kasvu oli pysähtynyt. Työmme pohjalta yhdessä asiakkaan kanssa täydensimme ja avasimme strategiaa ymmärrettävämmäksi, muutimme organisoitumista, tarkensimme vastuujakoja ja mittareita sekä täydensimme tarvittavaa osaamista muutamalla rekrytoinnilla.

Lue lisää
Kuvituskuva

Wilma Recruitment – CEO

Rekrytoimme teknologiateollisuusyritykseen osana yritysrakennemuutosta toimitusjohtajan. Osana rekrytointia selvitimme hallituksen ja yrityksen avainhenkilöiden näkemykset strategiasta, johtamisjärjestelmistä sekä tarvittavasta yrityskulttuurimuutoksesta. Tämä antoi vahvan pohjan CEO:n profiilin muodostamiseen ja yrityksen potentiaalin kuvaamisen kandidaateille.

Lue lisää
Kuvituskuva

Wilma Recruitment – CIO

Rekrytoimme teollisuuden valmistus- ja automaatiojärjestelmien toimittajalle tietohallintojohtajan. Henkilö keskittyy strategiseen IT:n johtoon yrityksessä, jonka liiketoimintalogiikka muuttuu digitalisaation/iot:n antamien mahdollisuuksien myötä erittäin vahvasti.

Lue lisää