Wilmasta

Wilma Consulting Oy on yrittäjävetoinen strategisiin henkilöstöratkaisuihin keskittynyt liikkeenjohdon konsultointiyritys.

Organisaatioiden pääajureita ovat ihmiset – liiketoiminnan monimutkaisin ja myös kiehtovin osa-alue. Tuomme selkeyttä ja ennustettavuutta tälle liiketoiminnan usein vaikeimmin hallittavalle alueelle.

Wilman perustaja Maija Talvinen uskoo asiakaskohtaiseen räätälöintiin.

Pitää olla herkästi kuulolla – jokaisen asiakkaan tarve strategiansa edistämiseen on yksilöllinen. Yhdellä resurssoinnin haaste on skaalautua nopeasti kasvussa, toinen tunnistaa tarpeen kehittää johtamisjärjestelmäänsä ja kolmannen täytyy käynnistää kokonaisvaltainen yrityskulttuurin muutos liiketoimintalogiikan vaihtuessa.

Olen saanut olla mukana yli 200 organisaation eri vaiheissa ja olen oppinut paljon eri tavoista mennä eteenpäin – kokemuksiin mahtuu hienoja menestyksiä ja oppia on tullut myös niitä organisaatioita, joiden onnistuminen jäi puolitiehen.

Maija Talvinen

Vuosien mittaan Wilma Consulting on rakentanut toimivia ja pitkäaikaisia suhteita kansainvälisiin rekrytointiketjuihin sekä organisaatiokulttuurien kehittämisen vahvoihin osaajiin. Tätä osaajien poolia hyödynnämme joustavasti. Olemme perustajajäsenenä Lense&Lumen Advisory Groupissa. Esim. psykologisissa henkilöarvioinneissa teemme tiivistä yhteistyötä Dexter Oy:n kanssa.

Anna meidän auttaa

Tärkeintä meille on asiakkaamme liiketoiminnan kehittyminen ja otamme vastuun siinä onnistumisesta.

Maija Talvinen

Maija Talvinen on Wilma Consultingin perustaja. 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsulttina on antanut Maijalle näkemystä eri liiketoimintojen ja yritysjohdon vaatimuksista ja konkreettisista keinoista kehittää näitä. Ennen Wilman perustamista Maija on toiminut alalla osakkaana, vanhempana konsulttina ja kahden globaalin rekrytointialan yrityksen hallitusten jäsenenä. Satojen vaativien rekrytointien ja auditointiprojektien kokemus Suomessa ja kansainvälisesti hyödyttää ennen kaikkea sinua asiakkaanamme.